BREZPLAČNA POŠTNINA ob nakupu 2 kompletov kartic! ❤️

Moje ime je Aleksandra in sem mamica dvema nagajivima punčkama, Nikolini in Karolini. 

 

Zgodba o Mini pearls izdelkih je obdana s čustvi in sega nazaj v leto 2018, ko je moja prvorojenka Nikolina začela izgovarjati prve besede. Takrat sem začela iskati načine, kako zabeležiti te luštne besedne zveze in smešne izjave. Nato se je pojavila ideja o spominskih karticah in številnih drugih izdelkih, katere boste spoznali v bližnji prihodnosti.

 

Zakaj "Mini pearls"? Nikolina in Karolina sta moja mini biserčka, njihove zabavne izjave pa so tudi kot biserčki, ki jih želim hraniti za vedno v lepi škatlici. Veliko mi pomenijo spomini. Obe imata že od rojstva svoji spominski škatli v katerih hranimo fotografije, risbice in druge lepe stvari. Del spominske škatle pa so seveda tudi naše Mini pearls spominske kartice.

 

Kaj počnemo v prostem času? Nikolina in Karolina že od malih nog packata z barvami, rišeta, ustvarjata takšne in drugačne umetnine, jaz pa izkoristim vsako priložnost, da se predam kreativi in uživam z njimi. Potrudile se bomo, da čim več takšnih trenutkov delimo z vami v našem Ustvarjalnem kotičku in na družabnih omrežjih.